Henna Kalinainen täräyttää: ”Tavikset ovat julkkiksia parempia sängyssä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisille vuosien takaa tuttu Henna Kalinainen on kuoriutunut kohujulkkiksesta tasapainoiseksi ja oman arvonsa tietäväksi naiseksi. Hän tuli hiljattain äidiksi ja suunnittelee avioliittoa sekä tavallisen mukavaa arkea miehensä kanssa. Hän on nyt pohdiskellut julkkismiehen ja tavallisen miehen eroa Metropolin blogissaan.

– Olen ollut tunnettujen miesten kanssa ja täytyy sanoa, että kokemus on pääasiassa surkea. Jos haluaa naisena nöyrtyä ja katsella vierestä ”rokkitähden” elämää niin mikäpä siinä. Tunnettu kaikkien haluama mies kun saa nussia, pettää, mokata ja dokata niin paljon kun haluaa, mutta sun pitää vaan jaksaa, koska muutenhan siellä oven takana on se jono hei, Henna Kalinainen kirjoittaa.

Kalinainen ei väitä, että asia olisi näin jokaisen julkisuudesta tutun miehen kohdalla, mutta hänen mukaansa julkisuus usein muokkaa miehen persoonallisuutta – eikä niinkään miellyttävään suuntaan. Näin tavallinen mies peittoaa julkkismiehen Henna Kalinaisen blogin mukaan:

1. Keskittyy enemmän naiseensa kuin itseensä2. Viihtyy enemmän kotona3. Vähemmän muiden naisten huomiota tarkoittaa mielenrauhaa4. Kokemuksen mukaan parempia sängyssä5. Varteenotettavampia sulhasehdokkaita