Mies tyydytti itseään kotipihassa naapurin nähden Forssassa – tuomittiin sakkoihin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Julkinen itsensä tyydyttäminen voi tulla kalliiksi, vaikka sen tekisi oman kotinsa tontilla. Tämän on nyt saanut huomata eräs forssalainen mies, joka tuomittiin sakkorangaistukseen julkisen itsetyydytyksen vuoksi.

Kuusikymppisen miehen kerrotaan nauttineen itsestään alastomana omakotitalonsa pihalla eräänä elokuisena päivänä vuonna 2020. Ainakin yksi naapuri oli päätynyt todistamaan tekoa omin silmin. Hän oli tapauksesta nostetussa oikeusjutussa asianomistajana.

Tapauksesta uutisoineen MTV Uutisten mukaan mies oli tunnustanut tekonsa jo poliisitutkinnan aikana, joten sen yksityiskohtia ei paljastettu käräjäoikeudessa tarkemmin. Oikeuden mukaan mies syyllistyi sukupuolisiveellisyyden julkiseen loukkaamiseen, ja hänet tuomittiin 40 päiväsakon rangaistukseen. Hänen tuloillaan maksettavaa kertyy 840 euroa, minkä lisäksi tuomitun täytyy maksaa valtiolle 40 euron rikosuhrimaksu.