Nyt on söpöä! Keväällä saapastellaan pastellin sävyissä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Perinteisin saappaan väri lienee musta. Markkinoilla on myös kirjavia kumisaapasvaihtoehtoja, kuten keltaisia ja punaisia. Nyt markkinoille saapastelee uusia ja hempeitä värisävyjä.

– Tämän kevään trendivärit näkyvät myös kumisaappaissa. Hempeät pastellivärit vaalea liila, viileä minttu ja kirkas aprikoosi herättävät kevään heti täyteen kukoistukseen, eikä maaliskuun harmaus tunnu enää missään, Hai-saappaita kehutaan tiedotteessa.

Hai-kumisaapas on katumuodin klassikko jo vuodesta 1968. Markkinoilla on myös perinteisiä sävyjä. Kumisaappaat ovat mainio jalkine myös metsäretkille, jolloin ne suojaavat sukkia kastumasta. Osa on huomannut, että ei tarvitse kaappiinsa kuin neljä kenkäparia: Saappaat, lenkkarit, sandaalit ja juhlakengät.