Veret seisauttava video: Moottoripyöräilijä pelastui täpärästi junan alta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Junaratoja ylittäessä on syytä olla tarkkana. Lähestyvän junan nopeus voi yllättää kokeneimmankin kulkijan, ja joskus alle jäämiseltä välttyminen voi olla kiinni vain sekunneista.

Intiassa kuvatulla tuoreella viraalivideolla todistetaan veret seisauttavaa tilannetta, joka olisi voinut päättyä erittäin huonosti. Valvontakameran videolla moottoripyöräilijä lähtee ylittämään rautatietä turvapuomin laskeutumisesta huolimatta. Motoristi tajuaa virheensä viime hetkellä ja juoksee pois juuri ennen junan alle jäämistä.

Moottoripyöräilijän henki säästyi, mutta lähestyvän junan uhmaaminen tuli hänelle todennäköisesti rahallisesti kalliiksi. Moottoripyörä nimittäin murskautui junan alla tuhannen säpäleiksi. Hurja läheltä piti -tilanne ikuistettiin Mumbaissa 12. helmikuuta.