Hurja tilanne pyöräkilpailussa – vihainen härkä kävi kilpailijoiden kimppuun

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pyöräkilpailun osallistujia kohtasi taannoin taatusti odottamaton haaste reitin varrella. Heidän kimppuunsa kävi vauhkoontunut härkä, joka ei vaikuttanut olleen innoissaan reviirilleen ilmestyneistä pyöräilijöistä.

Vaarallisia kohtaamisia koettiin Kalifornian Bakersfieldissä järjestetyssä Biancho Rock Cobble -maastopyöräkilpailussa. Reitin varrelle ollut härkä hyökkäsi yhteensä neljän pyöräilijän kimppuun. Yksi heistä oli Tony Inderbitzin, jonka kohtaaminen härän kanssa ikuistui viraalina Youtubessa levinneeksi videoksi.

Twitterissä levinneelle videolle päätyi myös toinen härän aiheuttama vaarallinen tilanne. Kilpailun järjestäjä Sam Ames kuitenkin kertoo SF Gate -lehdelle kaikkien pyöräilijöiden selvinneen lopulta maaliin asti ilman vakavia vammoja.