Poliisi ihmeissään – kesämökki varastettiin Yhdysvalloissa: ”Oletko nähnyt tätä mökkiä?”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kokonaisten rakennusten varastaminen on harvinaista, mutta ei suinkaan mahdotonta. Yhdysvaltojen Michiganissa on ihmetelty tapausta, jossa lomamökki vaikuttaa päätyneen varkaiden kynsiin. Noin 31 neliön ruskea puumökki katosi paikoiltaan 18. marraskuuta ja 16. joulukuuta välisenä aikana. Rikosilmoituksen tehneellä mökin omistajalla ei ole hajuakaan, kuinka rakennus varastettiin ja miksi kukaan teki niin.

– Tilanne on melko omituinen. Mökki ei ehdottomasti ole tällä hetkellä siellä, missä sen pitäisi olla. Motiiveja voi olla monenlaisia, ja yritämme juuri selvittää asiaa, tapausta tutkiva poliisi Matthew Scott kuvaili Detroit Free Press -lehden mukaan.

Poliisin mukaan tapaus on erittäin harvinaislaatuinen. Scottin mukaan hänen tiedossaan on jo joitain epäiltyjä mökkivarkauteen liittyen.