Kojelautakamera ikuisti rajun tilanteen – irronnut rengas iskeytyi poliisiauton tuulilasiin

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Liikenteessä kulkevien on syytä huolehtia siitä, että ajoneuvon renkaat pysyvät varmasti paikoillaan kovassakin käytössä. Irti lähtenyt rengas voi nimittäin aihettaa pahimmassa tapauksessa suurtakin tuhoa.

Viraalina levinneellä poliisivideolla nähdään, minkälaista jälkeä tuulilasiin lentävä autonrengas aiheuttaa. Kojelautakameran ikuistamalla videolla poliisit ovat valvomassa liikennettä autostaan käsin Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa. Yhtäkkiä moottoritiellä kulkeneesta autosta irronnut rengas pomppii poliisiautoa kohti.

Rengas törmää poliisiauton tuulilasiin, rikkoen sen säpäleiksi. Spring Townshipin poliisilaitoksen mukaan auto vahingoittui onnettomuudessa, mutta sisällä istuneet poliisit selvisivät tilanteesta säikähdyksellä. Rengas ponnahti tuulilasista tien ulkopuolelle aiheuttamatta uusia vaaratilanteita.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.