Koukussa kauneusleikkauksiin: ”Haluan olla naisen näköinen mies”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmaan on syntynyt kokonaan uudenlainen ihmisryhmä, jossa ulkonäkömuokkaukset viedään tarkoituksella överiksi. Ideana on näyttää yliampuvalta, omintakeiselta ja pumpatulta. Yltiöseksikäs ulkonäkö kiehtoo myös tsekkiläistä 27-vuotiasta miestä, Jan Simsaa.

Hän on siitä erikoisempi henkilö, että Simsa ei halua elää naisena. Hän haluaa ainoastaan näyttää naiselta. Vaikka hän suunnittelee parhaillaan silikonirintojen ottamista, on hän pohjimmiltaan edelleen heteromies. Simsan perhe ja ystävät ovat toisinaan kummissaan, miten hän indetifioituu seksuaalisuutensa ja sukupuolensa kanssa.

Tsekeissä Brnon ihastuttavassa teollisuuskaupungissa asuva mies on onnellinen, että hän saa vapaasti näyttää minkälaiselta haluaakaan. Hän oli ja eli aivan kuten tavalliset pojat, mutta huomasi 12-vuotiaana pitäneensä naisellisista jutuista ulkonäköönsä liittyen. Hän aloitti kauneusleikkaukset kolme vuotta sitten suurentamalla huuliaan. Nyt hän suunnittelee oman brändin perustamista.