Videohitti ihastuttaa – laiskanpulskea orava katselee rennosti surffareita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni haaveilee tällä hetkellä lomasta kaukomaille. Kaukokaipuu iskee etenkin silloin, kun katselee videoita ja kuvia omista suosikkimatkakohteistaan. Ollapa orava, joka ihailee Tyynellä valtamerellä päiväänsä viettäviä surffareita.

Videolle on tallentunut pulleahko jyrsijä, joka istuskelee kivellä Kaliforniassa. Se nauttii auringosta meren rannassa samalla, kun tuuli tuo aaltoja sen eteen. Orava istuu ja pohdiskelee syntyjä syviä.

Sivulliset ovat kuvanneet oravaa, joka ei näytä pelkäävän ihmisiä. Näyttää siltä, että orava on istuskellut samalla kivellä ennenkin ja saanut ohilkulkijoilta herkkuja naposteltavaksi. Mikäpä siinä olla möllötellessä ja katsellessa, kun surffaajat kiitävät meren aalloilla ja lämmin päivä syleilee turkkia.