Itseään tyydyttänyt uhkaili henkilökuntaa lentoasemalla: ”Tämä on vapaa maa”

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Minneapolis-St. Paulin lentoasemalla todistettiin taannoin erikoista häiriötilannetta. 44-vuotias paikallinen mies tyydytti itseään julkisesti ja käyttäytyi uhkaavasti henkilökuntaa kohtaan. Valvontakamerat olivat ikuistaneet miehen puskemassa päänsä lentoaseman televisioruutuja päin, riisumassa vaatteensa ja nauttimassa omasta kädestän.

Myöhemmin mies uhkasi tappaa lentoaseman turvatarkastajan ja heitti jonotusaidan paalun työntekijöitä kohti. Mies ei totellut turvatarkastajien komentoja, minkä seurauksena häneen käytettiin sähkötainnutinta. Hän yritti vielä tämänkin jälkeen lyödä viranomaisia.

– Tämä on vapaa maa, miehen kuultiin julistavan CBS-uutissivuston mukaan.

Epäiltyä syytetään virkavallan väkivaltaisesta vastustamisesta ja väkivallalla uhkailusta, minkä lisäksi häntä kohtaan on jo ennestään nostettu syytteitä muun muassa perheväkivaltaan liittyen.