Lottie Moss rentoutui harvinaisen näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Lottie Moss tunnetaan jo 1990-luvulla kuuluisuuteen nousseen huippumalli Kate Mossin pikkusiskona. Isosiskonsa tavoin myös 23-vuotias Lottie on luonut uraa mallina. Viime aikoina hän on avautunut asenteistaan aikuisten väliseen intiimiin kanssakäymiseen liittyen. Taannoin rockhenkisesti poseerannut kaunotar on nyt kuvattu rennoissa tunnelmissa.

Lottie makoilee nimittäin tuoreissa kuvissaan sohvalla yläosattomissa ja vain pienet stringit jalassaan. Kuvansa yhteydessä mallikaunotar kutsuu makoilemaan kanssaan.

Lottie Moss kertoi taannoin pitävänsä petihommia ihmisen perustarpeena ja vertaa niiden harrastamista hampaiden pesuun. Hänen mukaansa kyseessä on jokaiseen päivään kuuluva aktiviteetti. Lottie sai taannoin potkut mallitoimistostaan asenteensa vuoksi ja siksi, että perusti rohkeita kuvia julkaisevan tilin aikuisviihteeseen keskittyneeseen palveluun. Se oli mallitoimistolle liikaa.