Porin mainoskampanjasta viraalihitti – Joonas Nordman esittää porisuhdeneuvojaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Porin kaupunki on herättänyt hilpeyttä epätavallisella markkinointikampanjallaan. Itsekin Porista kotoisin olevan näyttelijä Joonas Nordmanin tähdittämissä Porisuhdeneuvoja-mainosvideoissa luotetaan sketsisarjojen tyylisen huumorin ja itseironian keinoihin.

Kampanajassa Joonas Nordmanin hahmo on Porisuhdeneuvoja Luukkone, joka vastaa toimistossaan ihmisten Poriin liittyviin kiperiin kysymyksiin ja ongelmiin. Hahmon inspiraationa on toiminut Porin todellinen kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen. Nordman sai hahmolle kaupunginjohtajan siunauksen.

Porisuhdeneuvoja-videoista tuli nopeasti nettihitti niin porilaisten kuin muuallakin Suomessa asuvien keskuudessa. Videoita tullaan julkaisemaan yhteensä viisi kappaletta. Uusi video saa ensi-iltansa Porin sosiaalisen median kanavilla aina torstaisin.