Beverly Hillsin silikoniprinsessa riutui Dubaissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beverly Hillsin prinsessaksi itseään kutsuva teini-ikäinen Tamara teki yhtäkkiä katoamistempun julkisuudesta. Hän keräsi varakkaan isänsä rahojen turvin itselleen runsaasti seuraajia sosiaaliseen mediaan muokkaamalla ulkonäköään kauneusleikkauksilla. Hän muun muassa otti silikonirinnat ja peppukohotuksen.

Tamara muutti useampi kuukausi sitten Dubaihin. Hänen perheensä on ilmeisesti sieltä kotoisin, mutta syytä Yhdysvalloista lähtemiselle ei tiedetä. Hän on sittemmin poistanut lähes kaiken sisällön Instagramista, mutta julkaissut sisältöä OnlyFans-sivustolle. Ihmiset ovat kyselleet, mitä ihmettä nuorelle naiselle on tapahtunut.

– Hei murut, olen ollut kirjaimellisesti jumissa Dubaissa muutaman kuukauden ajan, enkä ole sen takia ollut aktiivinen tai julkaissut mitään. Olen elossa ja alan julkaisemaan enemmän sisältöä niin pian kuin mahdollista. Rakastan teitä, ja tulen kertomaan mitä on tapahtunut, Tamara kirjoitti Instagramin tarinoihin.

Toisen tarinan perusteella neitokainen on riutunut Dubaissa langanlaihaksi. Hänen jalkansa ovat kuin kaksi tikkua ja kasvot todella kapeat. Hän on hyvin kaukana glamourista ja prinsessan ulkonäöstä ylisuuressa hupparissaan.

Aiemmin on ollut tiedossa, että Tamara on suunnitellut kauneusleikkauksia 13-vuotiaasta asti, eikä hänen äitinsä voi hyväksyä niitä. Hän otti kertaheitolla brasilialaisen pepunkohotuksen ja täytteet rintoihin vain muutama viikko sen jälkeen kun täytti 18 vuotta. Sittemmin hän suunnitteli kylkiluiden poistoleikkausta.

https://www.instagram.com/p/CUgBN8MFoJ1/