Hieromasauva katosi peräsuoleen kesken puuhien – lääkäriä tarvittiin apuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uudessa Stuck-realitysarjassa poistetaan ihmiskehoon joutuneita tai sen lävistäneitä vierasesineitä. Nyt lääkäri George Crawfordin vastaanotolle on hakeutunut nainen, jonka hieromasauva oli kadonnut peräsuolen uumeniin kesken itsetyydytyksen.

Ihmisiä paljon operoinut ja runsaasti asioita nähnyt Crawford suhtautuu asiaan tyynen rauhallisesti. Hän kertoo potilaalle, että suoleen eksynyt esine voidaan poistaa joko peräaukon kautta tai leikkaamalla se ulos vatsapeitteiden läpi.

– Me yritämme nyt ottaa sen ulos samaa kautta, miten sait sen sisällekin. Käytämme pitkiä instrumentteja ja levitämme suolta, jotta saamme sen vedettyä ulos. Jos se onnistuu, niin pääset jo tänään takaisin kotiin, Crawford kertoo potilaalle.

Lääkäreiden tehtävänä ei ole tuomita ihmisiä. He ovat sitä varten, että he voivat auttaa potilaitaan. Crawford kertoo ottaneensa ihmisten takapuolesta ulos uransa aikana useammankin hieromasauvan sekä shampoopulloja, olutpullon ja huumepiipun.