Mitä ihmettä? Nainen imetti karvatonta kissaansa lentokoneessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen New Yorkin osavaltiossa sijaitsevasta Syracusesta Georgian Atlantaan lentänyt naishenkilö on aiheuttanut erikoisen välikohtauksen lentokoneessa. Hän imetti lentokoneessa mukanaan ollutta, karvatonta kissaa. Nainen ei lopettanut imettämistä lentoemännän kehotuksesta huolimatta.

Lentoemäntä naismatkustajaa lopettamaan kissan imettämisen ja panemaan eläimen takaisin kuljetuskoppaansa. Nainen kieltäytyi. Lopulta matkustajasta tehtiin ilmoitus Atlantan lentokentälle, että viranomaiset tulisivat vastaan laskeutumisportille.

Viime vuonna tapahtuneella lennolla mukana ollut lentoemäntä Ainsley Elizabeth kertoi TikTokissa, että karvaton kissa oli kääritty kapaloon ja se näytti hieman vauvalta. Kissa oli huutanut kovaan ääneen. Viranomaiset ottivat naisen ja hänen kissansa haltuun jatkoselvityksiä varten, Newsweek uutisoi.