Elvis-elokuvan traileri julki – päärooleissa Austin Butler ja Tom Hanks

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rakastettujen muusikoiden elämänkertaelokuvat ovat etenkin Bohemian Rhapsodyn menestyksen myötä suurta huutoa Hollywoodissa. Tänä vuonna ensi-iltansa saa Moulin Rouge ja The Great Gatsby – Kultahattu -ohjaaja Baz Luhrmannin Elvis.

Elvis-elokuvassa perehdytään rocktähti Elvis Presleyn elämään ja uraan lapsuudesta esiintymislavoille saakka. Keskiössä on erityisesti Elviksen ja hänen managerinsa, ”Eversti” Tom Parkerin monimutkainen työsuhde. Elokuvasta saadaan esimakua tuoreessa trailerissa.

Elvis-elokuvan pääroolissa nähdään muun muassa Quentin Tarantinon Once Upon a Time in Hollywood -elokuvassa näytellyt Austin Butler. Muusikon managerin roolia näyttelee Hollywood-konkari Tom Hanks. Elvis saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 24. kesäkuuta 2022.