Rajusti ylipainoinen Vannessa yrittää laihduttaa – sisko kantoi kasan donitseja pöytään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Too Large on realitysarja, joka keskittyy sairaalloisen lihaviin henkilöihin. Sarjassa esiintyvät henkilöt yrittävät laihduttaa ja päästä lihavuusleikkaukseen tohtori Charles Procterin ohjauksessa. Sarjassa kerrotaan rehellisesti mitä haasteita laihduttajat kohtaavat.

Yksi Too Large -sarjan henkilöistä on 200 kiloa painava Vannessa Cross. Naisen on pakko laihduttaa, koska ylipaino on alkanut vaikuttaa ikävästi hänen terveyteensä. Erilaisia dieettejä noudattavat kaipaavat runsaasti tukea myös lähipiiriltä. Vannessan sisko ei näytä ymmärtävän tätä.

Vannessan sisko Jakie tulee kylää ja tuo tullessaan kasan donitseja, pannukakkuja sekä epäterveellisiä herkkuja. Vannessa kiittää kohteliaasti, mutta kertoo, että hän ei voi syödä kyseisiä ruokia. Sisko sanoo, että halusi tehdä naisen vain onnelliseksi.

– Tiedätkö mitä? Olen onnellinen kun olen terve, Vannessa vastaa Jakielle.

Jostain kummallisesta syystä hänen siskonsa yrittää sabotoida dieettiä joka ikinen kerta. Vannessa on kuitenkin päättänyt muuttaa asian ja kieltäytyy roskaruoasta. Hän yrittää selittää siskolleen, että roskaruoka on hänelle kuin huumetta, josta hän yrittää päästä eroon. Harva veisi narkomaanin eteen huumeita hänen yrittäessä päästä addiktiosta eroon.