Justin Bieber sairastui koronaan – joutui perumaan jättikeikkansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber on saanut korontartunnan kesken maailmankiertueensa. Laulaja joutui positiivisen testituloksen vuoksi perumaan jo ainakin yhden suurkonserttinsa Las Vegasissa sunnuntaina 20. helmikuuta.

– Joudumme valitettavasti siirtämään sunnuntain Las Vegasin esiintymisen Justice World Tour -kiertueella ilmenneiden positiivisten koronatestitulosten vuoksi. Justin on tietenkin pettynyt suuresti, mutta hänen työryhmänsä sekä faniensa terveys ja turvallisuus ovat aina hänen ykkösprioriteettejä, tiedotteessa kerrottiin.

Bieber voi TMZ-sivuston mukaan koronatartunnasta huolimatta hyvin. Las Vegasin esiintyminen siirtyi peruuntumisen vuoksi kesäkuulle. Bieberin oli määrä esiintyä lähipäivinä myös Arizonassa ja Kaliforniassa, mutta toistaiseksi kyseisten keikkojen kohtalo ei ole tiedossa.