Hannu Pikkarainen on kyllästyi pinnallisuuteen: ”Ajatus on tärkein”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jääkiekkoilija ja kuntovalmentaja Hannu Pikkarainen nauttii sinkkupäivistään uskollisen Rambo-koiran kanssa kaveeraten. Mies on kehunut eläimen olevan tyytyväinen vähään, mikä on nyt tulkittu kuittailuna miehen entiselle naisystävälle, Martina Aitolehdelle.

Rambo on Hannu Pikkaraisen ystävän koira, jota hän käy tapaamassa ja hoitamassa säännöllisesti. Mies on keskittynyt viime aikoina hyvinvontinsa ylläpitämiseen ja syvällisten asioiden pohdintaan.

– Tässä voi oikeesti luottaa siihen että ollaan toistemme tukena AINA, vaikka ei samaa kieltä fyysisesti puhutakaan. Ei siis mitään pinnallisia puheita tai tekoja. Se ei nimittäin määritä mitään, ostanko joka kerta uuden luun tai lelun, tai varsinkaan mistä ja mihin hintaan, Pikkarainen kirjoittaa yhteiskuvaansa koiran kanssa.

– Ei oo paljoo Rambo kysellyt kun oon antanut jotain, et mistä tää on ja paljon maksoi. Ajatus on tärkein ja yleensä pelkkä oleminen läsnä riittää. Kyllä, oleminen on myös teko silloin kun se on aitoa.