Mitä ihmettä? Säiliöauton kuljettaja törmäsi valtatien reunaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksi eniten onnettomuuksia aiheuttavista syistä on kuljettajan huomion herpaantuminen. Kun ajoneuvon kuljettaja ei keskity liikenteeseen kokonaisvaltaisesti, voi hän altistaa itsensä ja muut tienkäyttäjät onnettomuuksille.

Tästä on saatu taas oiva esimerkki Filippiinien Manilasta. Tankkia kuljettanut raskaan ajoneuvon kuljettaja ajoi nimittäin suoraan valtatien reunassa olleeseen kivetykseen. Syytä ei tiedetä, mutta tilanne on tallentunut videolle.

Ehkäpä reunan merkkaus on ollut puutteellista tai sitten kuljettaja ei ole kiinnittänyt tarpeeksi huomiota tiehen. Video on kuvattu varhain aamulla ja tiellä on menossa korjaustöitä, joten onnettomuus voi johtua monesta eri tekijästä ja niiden summasta. Henkilövahingoilta ilmeisesti säästyttiin, mutta säiliöauto ja tie menevät nyt korjattavaksi.