Kojelautakamera kuvasi veret seisauttavan hetken – onnettomuuspaikka tuli eteen kuin tyhjästä

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Talvisilla teillä liikkuessa on syytä varautua monenlaisiin vaaroja aiheuttaviin tekijöihin. Viraalina levinneellä videolla todistetaan vaarallista tilannetta tien päällä Yhdysvaltojen Alaskassa.

Kojelautakameran videolla autoilija on ajamassa talvisella tiellä Alaskan Fairbanksissa. Yhtäkkiä näkyvyys heikentyy dramaattisesti edessä leijailevan sankan savupilven vuoksi. Tästäkin huolimatta autoilija jatkaa ajoaan normaaliin tapaan.

Pian matka keskeytyy, ja savun keskeltä paljastuu onnettomuuspaikka. Savu oli kuljettajan mukaan peräisin onnettomuusajoneuvon tai -ajoneuvojen renkaista. Kuljettajan pelasti lopulta hänen oman Toyota Sienna -autonsa onnettomuudenestojärjestelmä, joka löi jarrut päälle ennen kolarin tapahtumista.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.