Vauva syntyi 22.02.2022 kello 02:22 sairaalahuoneessa numero 2 – paino oli 122 unssia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa asuva pariskunta sai ensimmäisen lapsensa upeana ajankohtana. Aberli ja Hank Spearin tyttävauva syntyi 22. helmikuuta 2022 kello 02.22 Cone Health Alamance Regional Medical Centerissä Burlingtonissa. He ovat antaneet pienokaisen nimeksi Judah Grace Spear.

– Kaikki huoneessa olleet sairaanhoitajat hurrasivat ja siellä oli iloa ”ilmassa. Luulin, että se johtui siitä kun hän oli vihdoin syntynyt. Sitten katsoin miestäni ja kysyin häneltä: ”Odota, mihin aikaan tyttö syntyi?”, ja hän vastasi: ”2:22”. Hauska yhteensattuma, koska olimme huoneessa kaksi, ja sitten saimme selville, että hänen painonsa oli 122 unssia, tuore äiti Aberli kertoo.

Hänen painonsa 122 unssia on noin 3,5 kilogrammaa. Synnytys kesti yhteensä 26 tuntia. Vauvan syntymä on erityisen odotettu asia Spearille ja hänen aviomiehelleen, koska jossain vaiheessa heille kerrottiin, että he eivät ehkä koskaan saa lapsia. 27-vuotiaalla Aberli Spearilla diagnosoitiin vuonna 2014 Hodgkinin lymfooma, mikä on eräs syöpätyyppi.

– Mieheni ja minä olimme seurustelleet kolme kuukautta ennen kuin sain diagnoosin. Meille kerrottiin, että jos menemme naimisiin ja haluaisimme perustaa perheen, niin se olisi melkein mahdotonta. Meillä ei ollut taloudellisesti mahdollista käyttää hedelmöitysklinikkaa.

Aina lapsia tahtonut Spear kävi läpi kemoterapia. Kuusi vuotta myöhemmin vuonna 2020 hänelle selvisi, että syöpä oli voitettu.

– Hän sai nimensä Judah, koska se tarkoittaa ylistystä hepreaksi. Tämä kaikki on hieman huvittavaa, koska rakastan numeroita, matematiikkaa ja kaikkea siihen liittyvää, joten tämä lapsen syntymäpäivä on eräänlainen kirsikka kakun päällä, Spear sanoi ABC7-uutiskanavalle.

– Hän on ehdottomasti ihmevauva. Haluan hänen tietävän, että tunnelin päässä on aina valoa ja aina on toivoa. Jumala aina korvaa, korjaa ja täyttää sydämesi syvimmät toiveet, riippumatta siitä, mitä ne ovat. Hänellä on myös selkeästi huumorintajua. Mutta sanon vain: älä luovu toivosta.