Yllättävä käänne 90 Päivää morsiamena -sarjassa – huijariksi epäilty nainen saapuikin treffeille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositun 90 Päivää morsiamena -sarjan tuoreimmalla kaudella nähdään entinen pastori, yhdysvaltalainen Ben Rathbun. 52-vuotias Rathbun on eronnut vaimostaan ja kirkostaan ja etsii nyt uudenlaista onnea elämäämsä.

Fitness-mallina työskentelevä Ben on rakastunut perulaiseen 24-vuotiaaseen Mahogany Rocaan. Sarjan fanit selvittivät taannoin, että Mahogany on oikeasti olemassa oleva nainen, mutta hän on käyttänyt valokuvissaan runsaasti ulkonäköä muokkavaa filtteriominaisuutta. Kun nainen teki Benille oharit ohjelmassa, alkoi spekulaatiot jylläämään netissä kiivaana siitä, onko Mahogany edes nainen.

Ben päätti ottaa asioista selvää ja antoi Mahoganylle vielä yhden mahdollisuuden. Yllättäen neitokainen saapuikin treffeille ja osoitti olevansa ilmielävä ja aito henkilö. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan jatkoa pariskunnan suhteelle, sillä heidän suuren ikäeronsa lisäksi rakastumista jarruttavat Mahoganyn konservatiiviset vanhemmat.

Suosittu 90 Päivää morsiamena -sarja seuraa eri maissa asuvien pariskuntien rakkaustarinoita. Sarjan nimi tulee siitä, että ulkomaalaisella kumppanilla on 90 päivää aika solmia avioliitto Yhdysvalloissa asuvan rakkaansa kanssa, jos hän haluaa oleskeluluvan maahan.