Tampereen Keskustorille nousee kesäkeidas – nämä 11 ravintolaa mukana

Matkailu Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tampereen Keskustorille nousee toukokuussa toista kertaa kesäkaiedas. Kesäkeitaalle haettiin taannoin ravintoloita, jotka on nyt julkistettu.

Kesällä 2022 Tampereen keskustorin myyntipaikoilla palvelee 11 ravintolaa. Niitä ovat Bodega Salud, Hoax & Tiima, Los Pollos, Pella’s cafe, Ravintola Hook, Ravintola Maranga, Ravintola Pons, Ravintola Ukkometso, Sasor Restaurant & Winebar, SAWUkeidas ja Teerenpeli Tampere. Hakijoita oli yhteensä 17.

– Meillä on monipuolinen makumaailma, erilaisia virvokkeita ja kahvilatuotteita, myös erikoisruokavalioiden huomiointi on kohdallaan. On ilahduttavaa, että moni viime vuoden toimija halusi hakea uudestaan, hehkutti ravintolaraadin puheenjohtajana toiminut apulaispormestari Pekka Salmi.

Raadin tavoitteena oli valita kesäkeitaalle mahdollisimman laadukas ja monipuolinen tuotevalikoima sekä ravintoloiden kokonaisuus. Myyntipaikkaa hakeneilta ravintoloilta edellytettiin varta vasten kesäkeitaalle suunniteltua ravintolakonseptia ja menua sekä kiinteää toimipistettä Tampereella. 500 asiakaspaikan yhteisterassi tulee olemaan avoinna 11. toukokuuta – 14. elokuuta 2022.