Lottie Moss poseerasi kotonaan – mystinen yksityiskohta ihmetyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Lottie Moss tunnetaan jo 1990-luvulla kuuluisuuteen nousseen huippumalli Kate Mossin pikkusiskona. Isosiskonsa tavoin myös 23-vuotias Lottie on luonut uraa mallina. Viime aikoina hän on avautunut asenteistaan aikuisten väliseen intiimiin kanssakäymiseen liittyen. Taannoin Lottie paljasti kärsineensä vakavasta alkoholismista.

Toivottavasti kaunottaren päihdeongelmat ovat jo taakse jäänyttä elämää, sillä hänellä on edessään vielä upea malliura. Nyt Lottie poseeraa näyttävästi hyvin niukassa asussa, jossa hän keikistelee alusvaatteisillaan kameran edessä. Samalla hän on kirjoittanut päivityksensä tekstiksi ”OFxR”, jonka merkitys ei ole ainakaan heti avautunut kovin monille.

Lottie Moss kertoi taannoin pitävänsä petihommia ihmisen perustarpeena ja vertaa niiden harrastamista hampaiden pesuun. Hänen mukaansa kyseessä on jokaiseen päivään kuuluva aktiviteetti. Lottie sai taannoin potkut mallitoimistostaan asenteensa vuoksi ja siksi, että perusti rohkeita kuvia julkaisevan tilin aikuisviihteeseen keskittyneeseen palveluun. Se oli mallitoimistolle liikaa.