Rattijuoppo uhkaili ilmiantajaa puukolla – sitten karma puuttui peliin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi kertoo ottaneensa kiinni rikoksesta epäillyn miehen Lahden keskustasta viime viikonloppuna. Hätäkeskukseen oli tehty ilmoitus epävarmasti liikkuneesta henkilöautosta. Auton kuljettaja oli pysähtynyt parkkipaikalle Lahden keskustassa ja uhannut asiasta ilmoittanutta henkilöä puukolla lauantaina iltapäivällä.

Kuljettaja oli tämän jälkeen yrittänyt poistua paikalta ajoneuvollaan, mutta hän oli jäänyt kiinni lumipenkkaan. Poliisipartio tavoitti paikalta hieman yli 30-vuotiaan miehen, jolla ei ollut auton kuljettamiseen oikeuttavaa ajo-oikeutta.

– Mies puhalsi lisäksi alkometriin rattijuopumuksen rajan ylittävät lukemat. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja laittomasta uhkauksesta. Mies toimitettiin verikokeeseen ja hänet otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä, Hämeen poliisista kerrotaan.