Vanhus pelastui Worldle-sanapelin ansiosta – poliisioperaatio osui oikeaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Suositusta Wordle-pelistä on ollut apua yllättävällä tavalla. Yhdysvaltalainen 80-vuotias nainen tuli pelastetuksi pelottavasta tilanteesta, sillä hän oli lopettanut Wordle-pisteiden jakamisen tyttärelleen. Illinoisin Lincolnwoodissa asuva Denyse Holt koki karun herätyksen huomattuaan verta vuotavan ja alastoman miehen seisovan sänkynsä vieressä sakset kädessään.

Naisen mukaan mies katkaisi kodin puhelinjohdot ja pakotti hänet kylpyyn kanssaan. Tämän jälkeen mies lukitsi Holtin kellarin vessaan. Holtin Seattlessa asuvan tyttären Meredith Holt-Cadwellin huoli heräsi, sillä äiti ei ollut jakanut päivittäisiä Wordle-sanapelin pisteitään. Hän pyysi poliisia tarkastamaan äitinsä hyvinvoinnin.

Poliisin saapuminen Holtin kotiin johti tuntikausia kestäneeseen piiritystilanteeseen tunkeilijan kanssa. Piiritystilanne päättyi 32-vuotiaan epäillyn pidätykseen. Holt kertoo CBS-uutissivustolle viettäneensä 17 tuntia kylmässä ja pimeässä vessassa, ja kertoo tuntevansa olonsa onnekkaaksi selvittyään tapahtuneesta hengissä.