Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioero astui virallisesti voimaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seitsemän vuoden avioliiton jälkeen eronneet Kim Kardashian ja Kanye West ovat nyt virallisesti sinkkuja. Avioero astui voimaan keskiviikkona 2. maaliskuuta. West paljasti aiemmin viime vuonna, että otsikoista huolimatta pariskunta ei ole eronnut virallisesti.

Kanye West väitti muutama kuukausi sitten, että ei ole saanut avioeropapereita nähtäväksi. Kim Kardashian ryhtyi tuumasta toimeen ja toimitti tarvittavat asiakirjat oikeuteen välittömästi.

Nyt neljän lapsen pariskunta on saanut oikeuden päätöksen avioerostaan. Kim Kardashian seurustelee nykyisin koomikko Pete Davidsonin kanssa. Kanye West puolestaan on viettänyt aikaa mallien ja näyttelijöiden kanssa, mutta ilmaissut julkisesti halunsa saada perheensä ja vaimonsa takaisin.