Lila Moss poseerasi catwalkilla – edessä menestyksekäs malliura?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Mossin tytär Lila Grace Moss on lähtenyt seuraamaan äitinsä jalanjälkiä ja ryhtynyt tavoittelemaan uraa mallimaailmassa. 18-vuotias Lila nähtiin ensimmäistä kertaa muotinäytöslavalla vuonna 2020, kun hän avasi Miu Miun kevään 2021 mallistoa esittelevään muotinäytöksen.

Tällä kertaa Lila on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia, jossa hän käyskentelee tyylikkäästi muotinäytöksessä vaaleansinisessä asussa. Nyt näyttää vahvasti siltä, että Lila tulee tekemään vielä pitkän malliuran äitinsä tavoin.

Urallaan Lila on ehtinyt jo poseerata muun muassa Diorin muotinäytöksen mallina ja taannoin hänet nähtiin Pariisin muotiviikoilla Fendin muotinäytöksessä historiallisesti catwalkilla yhdessä supermalli-äitinsä Kate Mossin kanssa.