Huima ennätys: Mies veti leukoja helikopterin laskeutumistelineestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Leukojen vetämiseen ei tarvita siihen varta vasten suunniteltuja tankoja, vaan mikä tahansa tarpeeksi kestävä tankomainen esine käy. Erään armenialaisen voimistelijan tapauksessa leuanveto hoitui helikopterin avulla.

Roman Sahradyan roikkui ilmassa pidellen käsillään kiinni helikopterin laskutelineestä. Hän veti samalla leukoja käyttäen laskutelinettä tankonaan. Shradyan suoritti 23 leuanvetoa minuutin aikana.

Guinnessin ennätystenkirja vahvisti myöhemmin Sahradyanin rikkoneen tempauksellaan maailmanennätyksen miehenä, joka on vetänyt eniten leukoja minuutin aikana helikopterista roikkuessaan. Hän rikkoi myös vuonna 2011 jättiläinen-telinevoimisteluliikkeen ennätyksen pyörittyään paikoillaan 1 001 kertaa.