Kohukaunotar ilman alushousuja – vilautus vain millimetrien päässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä aikoinaan tutuksi tullut brasilialainen Playmate Ana Braga on viime aikoina säväyttänyt esiintymällä niukoissa asuissa julkisesti. Uimarantojen lisäksi kurvitar nähdään usein paljastavissa asuissa myös muissa yhteyksissä, kuten esimerkiksi taannoin autopesussa.

Taannoin Instagram poisti kohukaunottaren kuvan liian paljastavana. Nyt Ana poseeraa tyylikkäässä, mutta niukkuudessa vertaansa vailla olevassa bileasussa, jossa hänen intiimeimpiä osiaan suojasi vain pieni musta kangaskaistale. Vilautus oli siis koko ajan vain pienen tuulenvireen päässä.

Brasilian Rio de Janeirosta kotoisin oleva Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa yli 20 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.