Britannian tatuoiduin nainen löysi miehen rinnalleen – rakastui parhaaseen ystäväänsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin Brittien tatuoiduimmasta naisesta, Becky Holtista, jonka vartalosta on peitetty mustekuvin noin 80 prosenttia. Nainen on joutunut kohtaamaan runsaasti arvostelua ulkonäkönsä vuoksi eikä vähiten siksi, että hän on yksivuotiaan tytön äiti.

Becky Holt on nyt paljastanut Instagramissa löytäneensä miehen rinnalleen. Nainen seurustelee Ben-nimisen miehen kanssa. Kaksikko oli ensin ystävyksiä keskenään, kunnes he rakastuivat korviaan myöten. Ben on myös mukana kasvattamassa Beckyn Aurora Forrest -nimistä tytärtä.

Becky on ottanut lisää tatuointeja. Hän esiintyy myös mallina ja suunnittelee omaa televisio-ohjelmaansa. Hän on nyt jo tunnettu henkilö Iso-Brittaniassa ja Beckyllä on 61.000 seuraajaa Instagramissa.

– Jos joku kysyy kuinka monta tatuointia minulla on, vastaan, että yksi iso, joka ei ole vielä valmis, Becky kertoi aiemmin Trulyn haastattelussa.