Kanye Westin musiikkivideo kohahduttaa – Pete Davidson haudataan puutarhaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West on herättänyt kerta toisensa jälkeen kyseenalaista huomiota netissä saatuaan raivokohtauksia ex-vaimonsa Kim Kardashianin uuden poikaystävän, koomikko Pete Davidsonin vuoksi. Hän on antanut Pete Davidsonille lempinimeksi Skete.

Nyt artisti on julkaissut Eazy-kappaleen musiikkivideon, jolla hän uhoaa pahoinpitelevänsä Pete Davidsonin. Musiikkivideolla kidnapataan mies ja haudataan elävältä ruusupensaan alle.

– Ja he elivät onnellisena elämänsä loppuun asti. Paitsi Skete, tai tiedät kyllä kuka. Vitsailen, hän on kunnossa, lukee musiikkivideon lopussa.

Kanye West sekoili aiemmin, että Davidson on Donald Trumpia vastaan taistelleen presidenttiehdokkaan Hillary Clintonin ex-poikaystävä. Hän julkaisi Instagramiin todella erikoisia kuvia, joista yhteen on esimerkiksi muokattu hänen ja Davidsonin kasvot Alien-hahmoihin taistelumielessä. Kuvat on sittemmin poistettu. Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioero astui äsken voimaan.