Mikä ironia! Varkaat iskivät mestarivarkaasta kertovan Netflix-sarjan kuvauksiin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jo toisen Netflix-sarjan tuotantoryhmä on joutunut lyhyen ajan sisällä varkauden kohteeksi. Varkaat iskivät 25. helmikuuta Lupin-sarjan kuvauspaikalle Ranskassa. Jokseenkin ironisesti sarjassa seurataan herrasmiesvaras Arséne Lupinin jalanjäljissä kulkevan mestaririkollisen, Assane Diopin seikkailuja.

Noin 20 naamioituneen varkaan kerrotaan iskeneen kuvauspaikalle Nanterressa ilotulitteita heitellen. Heidän mukaansa päätyi kuvauskalustoa noin 300 000 euron edestä. Variety-lehden mukaan kukaan ei loukkaantunut välikohtauksen aikana, ja sarjan tuotanto on sittemmin jatkunut.

Rikos tapahtui vain vähän aikaa sen jälkeen, kun varkaat iskivät Netflixin The Crown -sarjan kuvauspaikalle Iso-Britannian Yorkshiressä. Varkaiden mukaan päätyi brittihoviin sijoittuvan sarjan rekvisiittaa noin 180 000 euron edestä. Tapaus ei kuitenkaan vaikuttanut sarjan tuotantoon.