Kanye West viihtyy Kim Kardashianin kopion kanssa – kyseessä on pelkästään mediatemppu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye Westin seurassa on nähty elävä Kim Kardashianin kopio, Chaney Jones. Ei ole sattumaa, että hän on valinnut vierelleen juuri ex-vaimoltaan näyttävän naisen. Aiemmin on epäilty, että Westin fiksaatio Kim Kardashiania kohtaan on noussut jo niin sfääreihin, että hän haluaa uuden ja samannäköisen muotovalion itselleen.

Totuus on kuitenkin se, että Kanye West on viettänyt aikaansa Chaney Jonesin kanssa ainoastaan mediahuomiota saavuttaakseen. Kaksikko ei ole parisuhteessa, eikä edes suunnittele tapailun aloittamista. Mediatemppu on saanut runsaasti palstatilaa ja samaan aikaan koko maailma kohisee Chaney Jonesin olemassaolosta.

Chaney Jones on 24-vuotias malli, joka on erikoistunut mielenterveyden hoitamiseen. Kim Kardashianista vuosi sitten eronnut Kanye West on sanonut suoraan, että haluaa perheensä ja vaimonsa takaisin. Mies viihtyi alkuvuodesta näyttelijä Julia Foxin seurassa, mutta on kertonut olevansa liian kiireinen vakavaan parisuhteeseen.