Kim Kardashian poseerasi rintavana motoristina – kypärä päässä ja biksut yllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seitsemän vuoden avioliiton jälkeen eronneet Kim Kardashian ja Kanye West ovat nyt virallisesti sinkkuja. Avioero astui voimaan keskiviikkona 2. maaliskuuta 2021. Vuoden päästä siitä Kardashian ilmoitti, että avioero on viimein astunut voimaan ja hänen sukunimensä on enää pelkkä Kardashian.

Nyt Kim on poseerannut sosiaalisessa mediassa näyttävissä kuvissa odottamattomassa asussa. Hänellä oli nimittäin päässään kypärä, mutta muuten yllään vain biksujen yläosa ja pyyhe. Tässä asussa supertähti tuskin suuntasi ajamaan moottoripyörällä.

Kim Kardashian seurustelee nykyisin koomikko Pete Davidsonin kanssa. Kanye West puolestaan on viettänyt aikaa mallien ja näyttelijöiden kanssa, mutta ilmaissut julkisesti halunsa saada perheensä ja vaimonsa takaisin.