Kamelinvarvaskaunotar esitteli uutta ulkonäköään – takamus ulko-ovea leveämpi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kamelinvarvaskaunotar-lempinimen Staran toimituksessa saanut Mary Magdalene on yltiöseksikäs taiteilija ja malli, joka haluaa muokata omaa ulkonäköään äärimmäisyyksiin vieden. Hän vieraili äskettäin plastiikkakirurgilla elämänsä kolmannessa nenäleikkauksessa ja samalla hänen silmänsä muotoiltiin uudestaan.

Mary Magdalene on aiemmin ottanut runsaat silikonitäytteet rintoihinsa ja pakaroihinsa. Niiden koko on niin suuri, että ne täyttävät muotokielellään melkein koko eteisen. Tämä on nyt todistettu viime aikoina julkaistussa Instagram-kuvassa, jossa neitokainen esittelee upeaa ulkonäköään.

Nenäleikkauksen ja silmien muotoilun lisäksi Mary otti implantteja kulmakarvoihinsa. Lisäksi hänelle asennettiin uudet kuoret hampaisiinsa. Nainen on taannoin mainostanut omistavansa maailman pulleimmat häpyhuulet, joita hän myös esittelee mielellään. Siitä hänen lempinimensä on tullut, kamelinvarvaskaunotar.