Britney Spears jälleen totuuden perässä – kyseenalaistaa Brittany Murphyn kuoleman

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poplaulaja Britney Spears on antanut kasvot kaikille epäoikeudenmukaisuutta kokeneille Hollywoodin tähdille. Hän on taistellut tiensä vuosikausien holhouksesta vapauteen faniensa ja kihlattunsa Sam Asgharin avustuksella. Nyt verkossa leviää kuvakaappaus, jossa Spears kyseenalaistaa vuonna 2009 kuolleen Brittany Murphyn menehtymisen.

– Eikö tämä kiinnosta ketään? Hän kuoli 32-vuotiaana… Hmmm, sanonpahan vaan. Tiedän, että tästä on kulunut jo aikaa, mutta asiaa tutkitaan edelleen, Spears kirjoitti Instagramiin lokakuun People-lehden etusivuun liittyen. Julkaisu on myöhemmin poistettu.

Amerikkalainen näyttelijätär Brittany Murphy menehtyi vuoden 2009 jouluna 32-vuotiaana epäselvissä olosuhteissa kotonaan. Brittanyn kuolinsyyksi julistettiin keuhkokuume, anemia ja lääkkeiden haitallinen yhdistelmä. Hänen aviomiehensä Simon Monjack menehtyi samassa paikassa ja lähes samalla tavalla muutama kuukausi myöhemmin.

Yhtenä syynä kuolemaan on pidetty talossa ollutta hometta tai muuta myrkkyä erittävää materiaalia. Mediatietojen mukaan Britney Spears on asunut samassa talossa Justin Timberlaken kanssa ennen Murphya, joten laulajan epäilykset ovat siinäkin mielessä mielenkiiintoisia. Jos talossa on ollut haitallisia aineita, onko ne pistetty sinne jo Britney Spearsin asumisen aikaan?

Kerroimme aiemmin, että Brittany Murphyn velipuoli Tony Bertolotti uskoi sisarpuolensa joutuneen murhatuksi. Brittany asui kuolemansa aikaan äitinsä Sharon Murphyn ja aviomiehensä Simon Monjackin kanssa. Kuolemasta on ilmestynyt myös Brittany Murphy: An ID Mystery -niminen dokumentti.