Hämmentävä näky videolle Thaimaassa – karvainen käärme löytyi suolta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Thaimaassa on hämmästelty epätavallisen näköistä käärmettä. Shakhon Nakhonin alueella sijaitsevalta suolta helmikuun lopussa löydetyllä eläimelle näyttää olevan lajille epätyypillisesti karvapeite.

Käärmeen poimi mukaansa Tu-niminen paikallinen mies. Matelijan lohikäärmettä muistuttavaksi kuvailtu olemus herätti hämmennystä Tun perheenjäsenten parissa. Miehen veljentytär kuvasi näystä videon, joka on sittemmin levinnyt sosiaalisessa mediassa.

Newsflare-sivuston mukaan paikalliset ovat epäilleet eläimen olevan naamiovesikäärme, jonka suomujen päälle on alkanut kasvamaan levää. Laji viihtyy vedessä ja viettää suuren osan ajastaan pieniin koloihin piiloutuneena. Totuus karvaisesta käärmeestä selvinnee paikallisten viranomaisten perehtyessä asiaan.