Kevät panee hormonit hyrräämään – parhaat treffailuideat listattiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Auringonpaiste saattaa antaa uudenlaista energiaa luonnon lisäksi myös parisuhteeseen tai kumppanin etsintään. Olipa sitten rakastavassa liitossa tai jännittävillä sinkkumarkkinoilla, kannattaa yhteisestä ajanvietosta ja treffailusta ottaa ilo irti heti kevään kynnyksellä.

Listasimme nyt ihanat ideat kevään tapaamisiin. Vinkkejä voi jalostaa omaan makuun tai asuinpaikkaan sopivaksi, koska deittailusta ei kannata tehdä väkisin liian hankalaa. Kaikilla on mukavaa kun ajanvietto sujuu itsestään hauskaa viettäen. Tai sitten treffit voivat olla kevätreissu autolla toiseen kaupunkiin. Voiko toiseen ihmiseen tutustua paremmin kuin istua autossa vierekkäin höpötellen ja radiohittejä laulaen?

Laatuaikaa voi viettää esimerkiksi shoppailemalla. Miksi käyttää satoja euroja illalliseen vaatteineen, kun sen voi tuhlata esimerkiksi kirpparilla Tiffany-valaisimeen? Kevät houkuttelee puistoihin kävelylle ja erilaiset arboretumit ovat mainio kohde treffeille. Samalla pääsee ihastelemaan puissa olevia hiirenkorvia ja maasta pilkistäviä esikkoja.

Treffeillä voi harrastaa myös liikuntaa, kuten tehdä pyöräretken. Jos rakastaa enemmän makuja, voi kiertää vaikkapa kaikki kaupungin jätskibaarit ja vertailla annoksia. Tai miksipä ei yhdistäisi polkupyöräilyä ja maistelukierrosta?