Marika Fingerroos toivotti näyttävästi hyvää naistenpäivää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä sosiaalisessa mediassa. Fingerroos jakaa usein upeita poseerauksiaan sosiaalisen median seuraajilleen.

Nyt Marika on juhlistanut tänään 8. maaliskuuta vietettävää kansainvälistä naistenpäivää tavoilleen ominaiseen tapaan tyylikkäästi. Hän nimittäin toivottaa hyvää naistenpäivää kuvalla, jossa hän poseeraa valkovihreissä biksuissa. Samalla hän kertoi kunnioittavansa vartaloaan.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.