Menikö Britney Spears salaa naimisiin? Kutsui kihlattuaan aviomieheksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Britney Spears on yllättänyt faninsa toden teolla. 40-vuotiaan tähden tuore Instagram-julkaisu sai monet seuraajat spekuloimaan, onko tähti mennyt salaa naimisiin kihlattunsa Sam Asgharin kanssa.

Britney Spears jakoi Instagramissa videon kilpikonnan poikasista, jotka kipittävät rantahiekkaa pitkin kohti merta, ja kertoi vain osan niistä selviävän täysikasvuisiksi. Fanien huomio kiinnittyi kuitenkin eniten siihen, että tähti kirjoitti kihlatustaan jo aviomiehenään.

– Aviomieheni Sam Asghari lähetti minulle tämän, Britney kirjoitti.

Aviomies-sanan käyttö ei jäänyt kertaluonta. Myöhemmin Britney jakoi mustavalkoisen kuvan Samista, ja kutsui häntä jälleen aviomiehekseen. Vielä vain paria päivää aikaisemmin hän käytti sanaa fiancé, eli kihlattu. Britney Spears ja Sam Asghari menivät kihloihin viime syksynä. Mahdollisesti jo vietetyt häät eivät toistaiseksi ole saaneet vahvistusta pariskunnalta itseltään tai heidän edustajiltaan.