Smash Mouth sai uuden laulajan – julkaisi coverin meemiklassikosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaiten All Star -hitistään tunnetun yhdysvaltalaisen Smash Mouth -yhtyeen kokoonpano on muuttunut. Laulaja Steve Harwell jätti yhtyeen viime vuonna terveysongelmiin vedoten. Nyt yhtyeeseen on liittynyt uusi solisti.

Smash Mouthin uusi laulaja on muun muassa ääninäyttelijänä tunnettu Zach Goode. Hän on ollut mukana lukuisissa yhtyeissä, kuten vanhusteemaisiin Weezer ja Beastie Boys -covereihin erikoistuneessa Geezer-bändissä.

Smash Mouth paljasti uuden laulajan liittymisen yhtyeeseen julkaisemalla cover-version Rick Astleyn Never Gonna Give You Up -hitistä. Astleyn vuonna 1987 alun perin julkaisema kappale on elänyt vuosien ajan uutta elämää internetissä kuuluisan meemin muodossa.

Steve Harwell jätti Smash Mouthin kohua herättäneen esiintymisen jälkeen. New Yorkissa lokakuussa järjestetyssä konsertissa laulajan kuultiin muun muassa uhkailevan yleisöä. Harwellilla diagnosoitiin vuonna 2013 sydänlihassairaus kardiomyopatia ja neurologisia ongelmia aiheuttava Wernicken enkfalopatia.