Berliinin Barbie esittelee valtavaa setelitukkoa somessa: ”Siitäs saatte vihaajat”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koulukiusaajien uhrista uhkeaksi povipommiksi muuttunut Paris Herms jakaa kotimaassaan Saksassa ihmisten mielipiteitä. Osa ylistää rohkeaa ja näyttävää naista oman polkunsa kulkemisesta ja siitä, että hän on juuri sellainen kuin itse haluaa olla. Toiset puolestaan haukkuvat häntä netissä ja parjaavat minkä ehtivät etenkin naisen ulkonäköä.

Paris Herms käyttää lempinimeä Berliinin Barbie. Hän on keskittynyt viime aikoina Tiktokin sisällön luomiseen. Nainen on nyt julkaissut videon, jolla hän esittelee suurta setelitukkoa kädessään. Hänellä on viuhkassa arviolta parituhatta euroa.

Hän haistattelee videolla vihaajilleen ja muille kateellisille ihmisille. Hän on julkaissut runsaasti materiaalia viime aikoina videopalveluun saadakseen uusia seuraajia tilille. Hän on erityisesti erikoistunut twerkkaamaan ja esittelemään takamuksensa muhkeita muotoja.

@real.barbie.of.berlin #fy #haters #fyp #fypシ #viral #fypage #fürdich #fd #berlin #realbarbieofberlin #berlincity #bln #düsseldorf #köln #hamburg #funny #comedy #lustig #lit ♬ Ahhhhhhhh – Sofi