Charly Jordan esitteli pakaroitaan somessa – tykkäysmagneetti oli syntynyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena.

Tällä kertaa kuvankaunis Charly on poseerannut upeissa kuvissa, jotka hän julkaisi itselleen ominaiseen tapaan myös sosiaalisessa mediassa. Otoksissa hän keikistelee siten, että varsinkin hänen pakaransa nousevat kuvissa väkisinkin päärooliin.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.