Helsinki Drink Festival 2022 maaliskuussa – Pohjoismaiden suurin cocktailtapahtuma

Matkailu Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingissä järjestetään maaliskuussa neljättä kertaa Pohjoismaiden suurimmaksi kuvailtu cocktailtapahtuma. Helsinki Drink Festival valloittaa Pikku-Finlandian 18.-19. maaliskuuta 2022.

Helsinki Drink Festival kerää yhteen cocktailbaarit, maahantuojat ja alkoholilliset sekä alkoholittomat juomasekoitukset. Tapahtumassa on muun muassa Home Bar, jossa vieraat pääsevät tekemään vähemmän tunnettuja cocktaileja ammattilaisten opastuksella. Festariruokaa tarjoilevat The Bull & The Firm, Yeastie Boi ja Paisano.

Livemusiikista Helsinki Drink Festivalilla vastaavat tänä vuonna muun muassa Kauriinmetsästäjät, F, Elias Hould ja Leo Stillman. Tapahtuman parasta cocktailia valitsemassa on kuluttajista koostuva arvovaltainen maistelutuomaristo.

Helsinki Drink Festival järjestetään osoitteessa Karamzininranta 4 Töölönlahden puolella. K-18 -tapahtumaan myydään yhden päivän ennakkolippuja 20 euron hintaan.