Martina Big on mustempi kuin koskaan ennen – myös rinnat paisuivat entisestään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Martina Big nousi takavuosina koko maailman tietoisuuteen jättimäisen povensa ansiosta. Tavallinen saksalainen lentoemäntä muuttui yllättäen superseksikkääksi malliksi. Sitten hän muokkasi ulkonäköään lisää ja aloitti ruskettavien pistosten ottamisen kehoonsa. Hän mieltyi ruskeaan ihoon niin paljon, että päätti lopulta muuttua kokonaan tummaihoiseksi.

Kun viimeksi kuulimme hänestä, oli Martina Big päättänyt muuttaa ulkonäkönsä sarjakuvasankari Jessica Rabbittin kaltaiseksi. Nyt projekti kaiketi etenree, koska nainen on päättänyt ottaa keinotekoista täytettä huuliinsa ja lisää täytettä rintoihinsa.

Nainen on kuvannut operaation videolle, mutta sen saa katseltavakseen ainoastaan maksua vastaan. Huulten ja rintojen suurentamisesta on kuitenkin makupaloja hänen omalla videokanavallaan. Nainen näyttää äskettäin julkaistun materiaalin perusteella entistäkin tummaihoiselta, lähes mustalta. Rinnoissakin on jo niin paljon painoa täytteiden vuoksi, että ne roikkuvat lähellä hänen kyynärpäidensä korkeudella.