Emily Ratajkowski alastomana somekuvissaan: ”Hyvää naistenpäivää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu supermalli Emily Ratajkowski esiintyi vuonna 2013 ilmestyneellä Robin Thicken Blurred Lines -musiikkivideolla, ja taannoin hän paljasti oman näkemyksensä kulissien takaisista tapahtumista My Body -nimisessä kirjassaan. Emily nimittäin väitti, että Robin Thicke olisi humalapäissään ahdistellut häntä seksuaalisesti musiikkivideon kuvauksissa.

Nyt Emily on poseerannut sosiaalisessa mediassa alastomana useissa kuvissa, joissa hän esittelee samalla raskausvatsaansa. Hän makaa ilman vaatteita muun muassa kylpyammeessa osin veden alla, poseeraa alastomana suihkussa ja lisäksi vielä polvillaan sohvalla. Kuviensa yhteydessä hän toivotti itselleen ja pojalleen hyvää syntymäpäivää ja kaikille hyvää naistenpäivää.