Pyhimys ei esiinny entisellä Hartwall-areenalla – suurkonsertin paikka vaihtuu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Pyhimyksen oli määrä esiintyä entisen Hartwall-areenan lavalla 22. lokakuuta 2022. Nyt tähden Pyhimys isona -syntymäpäiväkonsertti on kuitenkin siirtymässä muualle.

Monet tapahtumat ovat siirtymässä pois venäkäisomisteisesta Helsinki-hallista Ukrainan sodan vuoksi. Pyhimys kertoi vielä helmikuun lopussa tarkkailevansa tilannetta. Nyt räppäri on ilmoittanut sosiaalisessa mediassa konserttinsa myöhemmin selviävään toiseen paikkaan.

– 22.10.2022 suunniteltua Pyhimys Isona – konserttia ei tulla entisellä Hartwall Arenalla järjestämään. Käymme juuri läpi erilaisia vaihtoehtoja tapahtuman toteuttamiseksi mahdollisimman järkevästi eri muuttujien kannalta, emmekä halua hätäillä päätösten kanssa. Siksi toivon kaikilta luottoa ja kärsivällisyyttä, että löydämme yleisön kannalta parhaan ratkaisun ja tiedotamme siitä hyvissä ajoin, Pyhimys kertoi.

Pyhimys isona -konsertti oli alun perin määrä järjestää tähden 40-vuotissyntymäpäivän tienoilla 23. lokakuuta 2021. Tapahtuman päivämäärä kuitenkin siirtyi syksylle 2022 koronatilanteen vuoksi.