Amy Schumer kävi rasvaimussa: ”Kyllästyin peilikuvaani”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koomikko ja näyttelijä Amy Schumer on kyllästynyt nelikymppisenä omaan peilikuvaansa. Nainen päätti hakea apua rasvaimusta. Hän kertoo asiasta avoimesti, jotta ihmisten ei tarvitsisi arvuutella miksi hän näyttää nykyään hoikemmalta.

– Kyse ei ole siitä, että minun olisi tarkoitus olla ulkonäköni suhteen yliveto. En ole koskaan ollut kuuluisa hyvännäköisyydestäni, mutta olin yksinkertaisesti kyllästynyt katsomaan itseäni peilistä, Schumer kertoi The Hollywood Reporterille.

Schumer kertoi aiemmin, että vaikka hän ei koskaan harkinnut plastiikkakirurgiaa, hän muutti mielensä sen jälkeen, kun hänen kohtunsa ja umpilisäkkeensä poistettiin leikkauksella endometrioosin torjumiseksi. Rasvaimu paransi hänen oloaan entisestään, ja hän tiesi, että ei saavuttaisi hoikempaa ulkonäköä elintavoillaan takuuvarmasti.

Hän sai miehensä Chris Fischerin kanssa 2019 vuoden toukokuussa pojan, jolle he antoivat nimeksi Gene David Fischer. Amy Schumer on viettänyt viime aikoina melko rauhallista perhe-elämää yhdessä miehensä ja taaperonsa kanssa.